Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinaari: Yritysosto kasvun keinona

September 16 @ 09:00 - 10:00

Moni yritys haluaisi kasvaa, mutta ei välttämättä tunnista parhaita keinoja sen tekemiseen. Kasvua haetaan usein vain orgaanisesti myyntiä kasvattamalla, eikä yritysostoa nähdä realistisena vaihtoehtona. Yritysostot voivat kuitenkin olla yritykselle hyvinkin mielekäs ja mahdollinen tapa kasvaa, kunhan siihen liittyvä suunnittelu tehdään huolella omistajastrategiaan pohjaten.

Maksuttomassa webinaarissamme 16.9.2020 klo 9 asiantuntijamme käyvät läpi yritysostoihin liittyviä kysymyksiä. Webinaarin tavoitteena on avata yritysostojen maailmaa ymmärrettävästi ja vähentää siihen liittyviä väärinkäsityksiä ja pelkoja.

Webinaarissa saat vastauksia mm. kysymyksiin:

– Miksi kasvaa yritysostoilla?
– Miten yritysostoprosessi menee käytännössä?
– Mitä tarkoittaa hallittu yrityskauppa?
– Millaisia riskejä yritysostoihin liittyy?
– Mitä yritysostajan on hyvä muistaa (muistilista)?

Ketkä hyötyvät webinaarista?
Webinaari on suunnattu yrittäjille ja yrityspäättäjille, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan liiketoimintaansa ja vahvistamaan yritysosto-osaamistaan.

Miten osallistun mukaan?
Osallistuaksesi tarvitset vain päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Aiemmin pidettyjen webinaarien tallenteet löydät myös www-sivujemme webinaariosiosta.

Tervetuloa mukaan!

Webinaarin asiantuntijoina
Lauri Lähteenmaa, M&A Director, KHT

Lauri on yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviin neuvontapalveluihin erikoistunut asiantuntija ja KHT-tilintarkastaja TietoAkseli Groupissa. Hän on toiminut lukuisissa yrityskauppaprosesseissa neuvonantajana ja ollut myös kirjoittamassa kirjaa Kasvua yritysostolla: Onnistu yrityskaupassa (2019).

Mika Niiniketo, Liiketoimintajohtaja, asiantuntijapalvelut

Mika luotsaa TietoAkseli Groupin asiantuntijapalveluliiketoimintaa. Hänellä on pitkä kokemus yritysjärjestelypalveluista sekä rahoitusalalta.

Kieli: suomi

Hinta: Ilmainen

Details

Date:
September 16
Time:
09:00 - 10:00
Event Category:
Website:
https://www.tietoakseli.fi/webinaari/yritysosto-kasvun-keinona-16-9-klo-9/

Organizer

TietoAkseli
Website:
https://www.tietoakseli.fi/

Venue

Virtual event