Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinaari: Verkkokaupan verotus, tietopaketti myyjälle

September 21 @ 09:00 - 10:00

Elämme tällä hetkellä verkkokauppojen kulta-aikaa, jota globaali koronakriisi on entisestään vauhdittanut. Moni yrittäjä ja yritys on jo perustanut verkkokaupan tai harkitsee sen perustamista. Verkkokaupan perustaminen on teknisesti helppoa ja kaupankäynti Suomessa asuville asiakkaille myös verotuksellisesti yksinkertaista.

Jos myyntiä on myös ulkomaille, myyjän on syytä perehtyä arvonlisäverotukseen, sillä säännökset vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon ja mihin maahan myydään sekä myydäänkö fyysisiä tuotteita vai digitaalisia palveluja.

Maksuttomassa webinaarissamme 21.10.2020 klo 9 veroasiantuntijamme Kirsti Yli-Halla käy läpi verkkokauppaan liittyviä verokysymyksiä yleisellä tasolla ja erilaisten käytännön esimerkkien valossa.

Ketkä hyötyvät webinaarista?
Webinaari on suunnattu yrittäjille ja muille yritysten verkkokaupan ja taloushallinnon asioita hoitaville henkilöille, jotka haluavat varmistaa ajantasaiset tiedot verkkokaupan verotuskäytännöistä.

Miten osallistun mukaan?
Osallistuaksesi tarvitset vain päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Aiemmin pidettyjen webinaarien tallenteet löydät myös www-sivujemme webinaariosiosta.

Tervetuloa mukaan!

Webinaarin asiantuntijana
Kirsti Yli-Halla, Veroasiantuntija

Kirstillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus verotuksen asiantuntijatehtävistä niin yksityiseltä sektorilta kuin Verohallinnostakin.

Kieli: suomi

Hinta: Ilmainen

Details

Date:
September 21
Time:
09:00 - 10:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.tietoakseli.fi/webinaari/verkkokaupan-verotus-tietopaketti-myyjalle-21-10-klo-9/

Organizer

TietoAkseli
Website:
https://www.tietoakseli.fi/

Venue

Virtual event