Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tietopaketti videotuotannoista ja YouTubesta

October 10 @ 09:00 - 11:00

Seuraavassa Pirkanmaan nuorten yrittäjien aamiaistapahtumassa sukelletaan videoiden maailmaan. Videot ovat tämän hetken kuumin juttu lähes joka yhteydessä. Mutta mitä niistä pitäisi tietää ja mitä pitäisi huomioida jos videoita alkaa tehdä markkinointikäyttöön.

Tapahtuma tarjoaa napakan tietopaketin miten YouTube ja videot toimivat markkinointikeinona. Mitä eri mahdollisuuksia käytännössä on ja mitä tekeminen oikeasti vaatii ja maksaa? Mitä asioita omaa kanavaa perustaessa tai videosisältöä luotaessa tulee vastaan? Entä mitä asioita on hyvä huomioida, jos suunnitelmissa on markkinointiyhteistyö tubettajan kanssa?

Videoiden maailmaan meidät johdattelee Heli Järvenpää. Heli on ohjelmistoyritys Sysartin markkinointipäällikkö, Suomen tubettajat ry:n hallituksen jäsen ja viestintäalan yrittäjä. Helillä on useiden vuosien kokemus videotuotantojen ostamisesta yrittäjän asemassa sekä videosisältöjä hyödyntävien mainoskampanjoiden suunnittelusta eri yrityksille. Luvassa on konkreettisia esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Ilmoittautuessa voit jättää kysymyksiä tai kertoa mitä haluaisit tietää videomarkkinoinnista. Heli ottaa mahdollisuuksien ja kysymysten määrän mukaan näitä aiheita esille esityksessään.

Details

Date:
October 10
Time:
09:00 - 11:00
Website:
https://www.facebook.com/events/742270822876475/

Organizer

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät
Email:
nuoret@yrittajat.fi
Website:
https://www.nuoretyrittajat.fi/pirkanmaa

Venue

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4
Tampere, 33101
+ Google Map
Website:
kulttuuri@tampere.fi